کد خبر: 36442تاریخ انتشار : ۳:۳۱:۴۸ - سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴

گزارش تصویری جذاب از پخت کلوچه فومن! + طرز تهیه

کلوچه فومن سالیان بلندیست که جای خود را در میان شهروندان و مسافرانی که به این شهر گردش می‌کنند جا باز کرده است. این کلوچه بسیار خوش خوراک بوده و می تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان شما باشد. با این مقدار مواد می توانید ۱۰ عدد کلوچه را ظرفِ مدت ۱ ساعت درست […]

IMAGE635252132887997345
کلوچه فومن سالیان بلندیست که جای خود را در میان شهروندان و مسافرانی که به این شهر گردش می‌کنند جا باز کرده است.

این کلوچه بسیار خوش خوراک بوده و می تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان شما باشد. با این مقدار مواد می توانید ۱۰ عدد کلوچه را ظرفِ مدت ۱ ساعت درست کنید.

مناسب برای :۱۰ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

مواد لازم برای داخل کلوچه:

روغن حیوانی یا کره

۲۰ گرم

روغن صاف

۹۰ گرم

روغن مایع

۳۵ گرم

شکرِ دانه درشت

۵۰۰ گرم

دارچین

۲ قاشق سوپخوری

هل

¼ قاشق چایخوری

وانیل

⅛ قاشق غذاخوری

آرد

۳۰۰ گرم

مواد لازم برای خمیر:
آرد

۱ کیلوگرم

جوش شیرین

¼ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر

⅛ قاشق چایخوری

روغن صاف قنادی

۲۴۰ گرم

روغن جامد

۴۰ گرم

روغن مایع

۵۰ گرم

زعفران آب کرده غلیظ

½ قاشق چایخوری

آب

۴۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه مواد داخل کلوچه
  1. ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کُند می زنیم. مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود، زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که کلوچه شیره دهد.
  2. بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد، آرد را نیز اضافه می کنیم.

طرز تهیه خمیر کلوچه

  1.  آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس وسط آن را گود می نمائیم.
  2. سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود. پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید، کمی آن را ورز می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید.
  3. پس از اینکه خمیر ور آمد، گلوله هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل کلوچه را روی آن می ریزیم  و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و تخت در می آوریم.  بعد از ۵ دقیقه مُهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم. سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها میمالیم و در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم.

IMAGE635252132862725183 IMAGE635252132868029217 IMAGE635252132870369232 IMAGE635252132875517265 IMAGE635252132880509297 IMAGE635252132884253321 IMAGE635252132893145378 IMAGE635252132903441444